Gizlilik Politikası

Aksi belirtilmedikçe, aşağıda yer alan kişisel bilgilerinizin hükmü ne yasalar ne de sözleşmede gerekli değildir veya bir sözleşme yapmak için kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu nedenle kişisel verileri sağlamanız gerekmez. Bir provizyon yapılmasının hiçbir sonucu bulunmamaktadır. Bu, yalnızca sonraki işlemlerde başka bilgi verilmediği sürece geçerlidir. “Kişisel Veriler”, bir gerçek kişi ile ilgili tanımlanmış veya tanımlanabilir herhangi bir bilgi anlamına gelmektedir.

 

Sunucu günlük dosyaları

Web sitemizi herhangi bir kişisel bilgi vermeden ziyaret edebilirsiniz. Web sitemize her eriştiğinizde, kullanım verileri İnternet tarayıcınız üzerinden iletilir ve günlük verilerine (sunucu günlük dosyalarına) kaydedilir. Bu saklanan veriler, ör. Çağrılan sayfanın adı, çağrının tarihi ve saati, aktarılan veri miktarı ve talepte bulunan sağlayıcı. Bu veriler sadece web sitemizin sorunsuz çalışmasını sağlamak ve teklifimizi geliştirmek için kullanılmaktadır. Bu verinin belirli bir kişiye aktarılması mümkün değildir.

 

İletişim formunu kullanarak verilen toplanması ve kullanılması

İletişim formunu kullanırken, kişisel bilgilerinizi (isim, e-posta adresi, mesaj metni) sadece sizin tarafınızdan sağlanan kapsamda topluyoruz. Veri işleme, iletişim kurma amacına hizmet eder. Mesajınızı göndererek, iletilen verilerin işlenmesine izin vermiş oluyorsunuz. Verilerin işlenmesi 6 No’lu VERİ KORUMASI – TEMEL DÜZENLEME (DATEN SCHUTZ – GRUNDVER ORDNUNG – DSGVO) Kanununun 1. Maddesinde belirtildiği gibi kişinin rızasına tabidir.
İşlemin yasallığını iptal etmeden, kişisel olarak iptal etme iznine dayanarak ve iptal talebinizi bize bildirerek herhangi bir zamanda iptal edebilirsiniz. İsteğinizi işlemek için sadece e-posta adresinizi kullanıyoruz. Daha fazla işleme ve kullanım için izin vermediyseniz, verileriniz silinecektir.

 

Doğrudan posta göndermek için e-posta adresinin kullanılması

Bir malın veya hizmetin satışı ile ilgili olarak bize ulaştığınızda iletmiş olduğunuz e-posta adresini yine bir malın veya hizmetin satışı ile bağlantılı olarak kendi mallarımız veya hizmetlerimizin tanıtımı için kullanıyoruz. Kullanım amaçları çelişmemektedir. Sözleşmenin imzalanması için e-posta adresinin alınması gerekmektedir. Provizyonun olmaması herhangi bir sözleşmenin sonuçlandırılamayacağı anlamına gelir. Verilerin işlenmesi 6 No’lu Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) Kanununun 1. Maddesinde belirtildiği gibi kişinin rızasına tabidir ve meşru menfaat elde etme hakkına sahiptir. Herhangi bir zaman diliminde E-posta adresinizin kullanımına bize yazılı olarak bildirerek itiraz edebilirsiniz. Ayrıca promosyon amaçlı gönderilen e-mail’de belirtilen adresi kullanabilirsiniz. Temel tarifelere göre iletim maliyetlerinden başka maliyet yoktur.

 

Çerezler

Web sitemiz çerezleri kullanıyor. Çerezler, İnternet tarayıcısında veya kullanıcının bilgisayar sistemindeki Internet tarayıcısında saklanan küçük metin dosyalarıdır. Bir kullanıcı bir web sitesini ziyaret ettiğinde, kullanıcının işletim sisteminde bir çerez saklanabilir. Bu çerez, web sitesinin yeniden açıldığında tarayıcının benzersiz bir şekilde tanımlanmasına olanak tanıyan karakteristik bir dizgi içerir. Teklifimizi daha kullanıcı dostu, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla çerezler kullanıyoruz. Ayrıca, çerezler, sistemlerimizin bir sayfa değişikliğinden sonra bile tarayıcınızı tanımasını ve size hizmet sunmasını sağlar. Web sitemizin bazı özellikleri çerez kullanılmadan sunulamaz. Bunun için tarayıcının sayfa değişiğinden sonra bile tanınması gereklidir.

Ayrıca sitemizin ziyaretçilerinin sörf davranışını analiz etmeyi sağlamak için web sitemizdeki çerezleri kullanıyoruz.

Dahası, hedeflenen site ziyaretçilerinin ilgi alanlarına dayalı reklamcılığa sahip başka web sitelerinde daha sonra ele almak amacıyla çerezleri kullanıyoruz.

Yukarıda belirtilen amaçlar çerçevesinde çerezlerin kullanımı Verilerin işlenmesi 6 No’lu Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) Kanununun 1. Maddesinde ve 15 No’lu Tele Medya Kanunu (TMG – Telemediengesetz)3. Maddesinde belirtildiği gibi kişinin rızasına tabidir. Bu şekilde sizin tarafınızdan toplanan veriler teknik yollarla takas edilecektir. Verilerinizin kişiye atanması artık mümkün değildir. Veriler, diğer kişisel verilerle birlikte saklanmayacaktır.

Sizin özel durumunuzdan doğan nedenlerden ötürü, hakkınızda kişisel verilerin işlenmesine, Verilerin işlenmesi 6 No’lu Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) Kanununun 1. Maddesine dayanarak itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Çerezler bilgisayarınızda saklanır. Bu nedenle, çerezlerin kullanımı üzerinde tam kontrole sahibisiniz. İnternet tarayıcınızda uygun teknik ayarları seçerek, çerezlerin saklanmasını ve içerdiği verilerin aktarılmasını engelleyebilirsiniz. Zaten kayıtlı çerezler herhangi bir zamanda silinebilir. Bununla birlikte, bu web sitesinin tüm özelliklerini tam olarak kullanamayacağınızı belirtmek isteriz.

Aşağıdaki bağlantılarda bazı yaygın kullanılan tarayıcılarda çerezlerin nasıl yönetileceğini (ve devre dışı bırakılacağını) size anlatılmaktadır:
Chrome Tarayıcı: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=de
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-erlauben-und-ablehnen
Safari: https://support.apple.com/de-de/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

 

Google Analytics’in kullanımı

Google Firması (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD, “Google”) tarafından sağlanan Google Analytics web analizi hizmetini kullanıyoruz. Veri işleme, bu web sitesini ve ziyaretçilerini analiz etmek içindir. Bu amaçla, Google, web sitesinin kullanımını değerlendirmek, web sitesi faaliyetleriyle ilgili raporları derlemek ve web sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri web sitesi operatörüne iletmek için bu web sitesinin operatörü adına edinilen bilgileri kullanacaktır. Google Analytics’in bir parçası olarak sağladığı IP adresi, diğer Google verileriyle birleştirilmeyecektir.
Google Analytics, web sitesinin kullanımını analiz etmenizi sağlayan çerezler kullanır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında çerezler tarafından oluşturulan bilgiler genellikle ABD’de bir Google sunucusuna iletilir ve burada saklanır. Bu sitede IP anonimleştirme etkinleştirilmiştir. Sonuç olarak, IP adresiniz Google tarafından Avrupa Birliği üye ülkelerinde veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşmasının diğer sözleşmesiz devletlerinde önceden kısaltılacaktır. Sadece istisnai durumlarda, tam IP adresi ABD’deki bir Google sunucusuna gönderilecek ve burada kısaltılacaktır. Verileriniz ABD’ye iletilebilir. Avrupa Komisyonu’nun ABD’ye veri aktarımı için yeterli bir yargı kararı bulunmaktadır. Verilerin işlenmesi 6 No’lu Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) Kanununun 1. Maddesinde belirtildiği gibi web sitesinin ihtiyaçlarına ve hedef kitleye yönelik tasarımına olan meşru ilgiden kaynaklanmaktadır. Tarayıcı yazılımınızın uygun teknik ayarlarını seçerek çerezlerin saklanmasını önleyebilirsiniz; Ancak, bunu yaparsanız, bu sitenin tüm özelliklerini mümkün olan en geniş ölçüde kullanamayacağınızı lütfen unutmayın. Google tarafından çerez tarafından oluşturulan ve web sitesini kullanımınızla (IP adresiniz de dahil) ilgili bilgilerin yanı sıra, aşağıdaki bağlantı altında bulunan tarayıcı eklentisini kullanarak bu verilerin Google tarafından işlenmesini de engelleyebilirsiniz. İndirme ve yükleme işlemleri https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. adresinden yapılmaktadır. Google Analytics izlemeyi cihazlarda engellemek için bir devre dışı bırakma çerezi ayarlayabilirsiniz. Kapsam dışı çerezler, bu web sitesini ziyaret ettiğinizde verilerinizin ileride toplanmasını önler. Çalışması için kullanılan tüm sistem ve cihazlardan vazgeçmelisiniz. Buraya tıklarsanız, çerezler devre dışı bırakılmış olarak ayarlanacaktır: Google Analytics’i devre dışı bırakmak için.
Kullanım Koşulları ve Gizlilik hakkında daha fazla bilgi için lütfen bkz. https://www.google.com/analytics/terms/de.html veya şu link altında https://www.google.de/intl/de/policies/.

Google Haritalar’ın kullanımı

Google Firmasının (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD; “Google”) Embed Google Maps özelliğini web sitemizde kullanıyoruz. Bu özellik, coğrafi bilgilerin ve etkileşimli haritaların görsel olarak görüntülenmesini sağlar.

Bunu yaparken Google, ziyaretçilerin verilerini GoogleMaps haritalarının entegre edildiği sayfalara da toplar, işler ve kullanır. Google tarafından verilerin toplanması ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi için Google’ın Gizlilik Politikası’na bakın. https://www.google.com/privacypolicy.html. Burada ayarlarınızı gizlilik merkezinde de değiştirebilir, böylece Google tarafından işlenen verilerinizi yönetebilir ve koruyabilirsiniz.

Ihre Daten werden dabei gegebenenfalls auch in die USA übermittelt. Für Datenübermittlungen in die USA ist ein Angemessenheitsbeschluss der Europäischen Kommission vorhanden. Gerekirse, verileriniz de ABD’ye iletilecektir. Avrupa Komisyonu’nun ABD’ye veri aktarımı için yeterli bir yargı kararı vardır. Sizin özel durumunuzdan doğan nedenlerden ötürü, hakkınızda kişisel verilerin işlenmesine, 6 No’lu Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) kanununun 1. Maddesine dayanarak itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Bunu yapmak için tarayıcınızdaki JavaScript uygulamasını kapatmanız gerekir. Ancak, bu durumda, etkileşimli harita ekranı gibi bu web sitesinin tüm işlevlerini tam olarak kullanamayacağınızı belirtmek isteriz.

 

Depolama süresi

Sözleşmenin tamamlanmasından sonra, veriler ilk olarak garanti süresi boyunca saklanır, daha sonra işlenmesi ve kullanılması konusunda anlaşmaya varmadığınız sürece yasal, özellikle vergi ve ticari saklama süreleri hesaba katılır ve son tarihten sonra silinir.

 

İlgili kişinin hakları

Yasal önkoşullar yerine getirilirse, verilerin işlenmesine, Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) kanununun 15 ila 20. Maddeleri uyarınca aşağıdaki haklara sahip olursunuz: Bilgi alma, düzeltme, silme, işlemenin sınırlandırılması, veri taşınabilirliği.

Ayrıca, Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) kanununun 21 (1) Maddesi ve Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) kanununun 6 (1). Maddesi uyarınca doğrudan posta amacıyla yapılan işlemlere dayanarak itiraz hakkına sahipsiniz.

 

Talep üzerine tarafımıza ulaşabilirsiniz. İletişim bilgileri künye bölümünde bulunabilir.

 

Denetleyici Kuruma itiraz hakkı

Veri Koruması – Temel Düzenleme (Daten Schutz – Grundver Ordnung – DSGVO) kanununun 77. Maddesi uyarınca, kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuka aykırı olduğuna inanıyorsanız, Denetleyici Kuruma şikâyette bulunma hakkına sahipsiniz.

 

Son Güncelleme: 25.04.2018